Home
Novosti
O Cisco Networking Academy programu
Upis
CCNP lokalna akademija
CCNA (R&S) kurs
RCUB - Regionalna Cisco akademija
Cene kurseva
Linkovi
Studentski servisi
O nama
Kontakt
  • CCNA (R&S) kurs
  • RCUB - Regionalna Cisco akademija

Cisco CCNA Routing and Switching (R&S) kurs, trajanja 280 časova, predstavlja prvi deo Networking Academy programa. Kurs odgovara ispitu 200-120 za sticanje CCNA sertifikata.
Putem kursa, studenti će naučiti da instaliraju i konfigurišu Cisco rutere i svičeve u multiprotokolarnom okruženju koristeći LAN i WAN tehnologije.
Materijal za CCNA (R&S) kurs (curriculum) se nalazi u interaktivnoj multimedijalnoj formi, i studentima je dostupan preko Interneta.


upis vise
cc-pyramid

Regionalna akademija za područje Srbije je Računarski centar Univerziteta u Beogradu
CATC za podršku je Budimpeštanska politehnička škola. Lokalne akademije su:

CCNA (R&S) kurs - april 2016

5.4.2016. sa radom je počela nova grupa polaznika CCNA Routing & Switching kursa.

Svim polaznicima želimo da lako usvoje nova znanja, steknu CCNA sertifikat i potom naučeno primene u praksi. Mnogim našim bivšim polaznicima je to pošlo za rukom.

Pozivamo sve zainteresovane da se informišu i da se prijavljuju, a mi ćemo ih blagovremeno obavestiti o terminima novog kursa.

 
RCUB je postao ASC i ITC sertifikovani centar
RCUB-ovi instruktori su 14.02.2012. godine u Zagrebu položili ITQ (Instructor Trainer Qualification) test i time nastavili da održavaju nivo kvaliteta koji je RCUB Cisco akademija uvek pružala. U novoj strukturi i organizaciji akademija RCUB Cisco akademija je postala i ASC (Academy Support Center) i ITC (Instructor Training Center) i time nastavila dugogodišnju praksu pružanja obuke instruktora i kvalitetne podrške lokalnim akademijama.
 
RCUB Cisco akademija dobila specijalno priznanje od Cisco Systems

U Beogradu, 7. i 8. decembra 2010. u hotelu Hyatt Regency je održana jubilarna 10. Cisco Expo konferencija. Povodom ovog jubileja kompanija Cisco Systems je dodelila Računarskom centru Univerziteta u Beogradu, prvoj regionalnoj Cisco akademiji  u Srbiji priznanje za predanost i viziju u zajedničkom radu. RCUB Cisco Akademija se zahvaljuje kompaniji Cisco Systems na ovom priznanju i izražava nadu da će saradnja u narednim godinama biti najmanje podjednako uspešna kao do sada.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 2 od 2